kv

MagneVie Stress Resist®

comprimate filmate

Rhodiola rosea, magneziu, vitamina B6, vitamina B9

PROPRIETATI


MAGNEVIE STRESS RESIST® comprimate filmate este un produs eficient intr-o singura doza pe zi. In timpul perioadelor intense, stresul poate uneori sa va copleseasca si sa aiba efecte negative: puteti sa va simtiti obosit, depasit, mai putin performant la locul de munca. Astfel, organismul dumneavoastra poate consuma mai mult magneziu decat de obicei. Extractul de RHODIOLA ROSEA ajuta organismul sa se adapteze pentru a creste rezistenta la stres. MAGNEZIUL MARIN si VITAMINA B6 contribuie la reducerea oboselii si extenuarii. Acesti nutrienti sunt dozati astfel incat sa raspunda nevoilor organismului dumneavoastra. VITAMINA B9 contribuie la mentinerea sanatatii psihice si la reducerea oboselii si extenuarii.

INSTRUCTIUNI PENTRU UTILIZARE


1 comprimat pe zi, cu un pahar cu apa. Se recomanda utilizarea timp de 30 de zile. MAGNEVIE STRESS RESIST® nu este recomandat copiilor sub 12 ani.

PRECAUTII DE UTILIZARE


A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A se citi prospectul inainte de utilizare. Persoanele aflate sub supraveghere medicala si femeile insarcinate sau care alapteaza trebuie sa ceara sfatul medicului inainte de a lua acest supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat si echilibrat si un stil de viata sanatos.

INGREDIENTE


Oxid de magneziu; agenti de incarcare: celuloza microcristalina, fosfat acid de calciu dihidrat; extract 10:1 din radacina de Rhodiola rosea, cu 5% rozavine; agenti de glazurare: hidroxipropilceluloza, hidroxipropilmetilceluloza, talc, coloranti: extract de Spirulina, dioxid de titan, caramel/derivat din grau; agent de ingrosare: carboximetil celuloza de sodiu; premix de vitamine: maltodextrina/baza, vitamina B6/clorhidrat de piridoxina, vitamina B9/acid folic; agenti antiaglomeranti: stearat de magneziu vegetal, dioxid de siliciu.

ANALIZA NUTRIŢIONALA


Informatii Nutritionale Per Comprimat %VNR*
Magneziu marin 300 mg 80%
Extract de Rhodiola rosea 144 mg -
Vitamina B6 2 mg 143%
Vitamina B9 200 μg 100%
*Valori Nutritionale de Referinta cf. Regulament 1169/2011

PREZENTARE

Cutie cu 30 comprimate filmate

PASTRARE

A se pastra la temperaturi care nu depașesc 25°C, ferit de umiditate, in ambalajul original. A se consuma, de preferinta, inainte de sfarsitul lunii si anului inscrise pe ambalaj dupa EXP. Cantitate neta ℮ 35,88 g

FABRICAT DE:

Europhartech
34 Rue Henri Matisse - Bp 23
63370 Lempdes - France

NOTIFICAT ŞI DISTRIBUIT DE:

Sanofi Romania SRL
Str. Gara Herăstrău, nr. 4, Clădirea B, etajele 8-9
Sector 2, București
România

MAT-RO-2000650-1.0 – 12/2020
Acesta este un supliment alimentar. Citiţi cu atenţie prospectul.